GZ-psycholoog / Orthopedagoog Generalist

│ 24-36 uur │ WO │ Goirle│

Wat ga je doen?

De inhoud van je werk heeft betrekking op (complexe) diagnostische vraagstukken en/of het uitvoeren van behandelingen ten behoeve van jeugd- gezins- en vrouwenhulpverlening, waarbij het zwaartepunt van je werkzaamheden ligt bij het uitvoeren van behandeling. Je bent (indien van toepassing) functioneel verantwoordelijk voor de classificerende diagnostische onderzoeken en voert behandelingen uit op basis van de gestelde diagnostiek of hulpvragen. Daarnaast draag je zorg voor deskundigheidsbevordering van je directe collega’s en lever je een bijdrage aan de methodische- en inhoudelijke beleidsontwikkeling van het (diagnostisch) hulpverleningsbeleid van heel Sterk Huis.

Waar ga je aan de slag?

Samen met een multidisciplinair team van (GZ-) psychologen, orthopedagoog generalisten, ambulant hulpverleners, systeemtherapeuten, vak therapeuten en een psychiater werk je vanuit het psychotraumacentrum in diverse werkvormen. Je bent verbonden met één van de clusters waar je in een team met gedragswetenschappers de behandellijn uitzet en mede vorm geeft binnen Sterk Huis.

Wat verwachten wij van je?

Dat je een bevlogen collega bent waarbij hart en hoofd onlosmakelijk verbonden zijn met het werken met cliënten met een complexe problematiek. Je hebt:

  • een WO diploma (ontwikkelings-) psychologie/orthopedagogiek, aangevuld met een postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog of orthopedagoog generalist;
  • kennis van en inzicht in voor de cliëntendoelgroep (erkende) therapeutische interventies en behandelmethoden; EMDR (basis en vervolg) en TG-CGT
  • minimaal 3- 5 relevante werkervaring;
  • ervaring in het verrichten van psychodiagnostiek – ervaring in werken met doelgroep complex en chronisch trauma is een pré;
  • een BIG registratie als GZ-psycholoog of orthopedagoog generalist.

Je hebt het talent om cliënten te motiveren en te stimuleren. Je houdt het hoofd koel bij crisissituaties en weet hoe hierin te interveniëren. We zoeken iemand met een goed analytisch vermogen en sterke interpersoonlijke vaardigheden en een brug weet te slaan tussen professionals van andere disciplines en organisaties.

Wat bieden wij jou?

  • Een zelfstandige functie in een professionele en dynamische werkomgeving;
  • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • Schaal 12, min. € 3.568,98 en max. € 5616,78 o.b.v. 36 uur per week, conform CAO-Jeugdzorg;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kom jij ons huis versterken?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op Saskia de Veld, Inhoudelijk Coördinator, via saskiadeveld@sterkhuis.nl of 0643826479.  Wil je reageren, stuur dan een mail, voorzien van een motivatiebrief en CV, naar sollicitatie@sterkhuis.nl o.v.v. van vacaturenummer 2021-38.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.