Wil jij deelnemen aan onze
Carrièredag Sterk Huis?
Carrièredag Sterk Huis
Bespreekbaar
Midden- en West-Brabant
Bespreekbaar
Relevante werkervaring
MBO/ HBO
Kennis van hulpverleningsmethoden
Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

BEN JIJ EEN STERKHOUDER?

Bij Sterk Huis zetten we ons met toewijding in omdat we houden van ons vak. We zijn Sterk-Houders. We omarmen de hulpvraag en laten niet meer los. We gaan voor eersteklas zorg op basis van hoogwaardige kennis en ervaring. Vind je dat een te grote verantwoordelijkheid? Of ben je een SterkHouder?

Voor wie
doe je het?

Wij zijn een organisatie gevestigd in Goirle en Teteringen met daarbij veel woningen in de woonwijk regio Tilburg, Breda en andere dorpen in Brabant. Wij zetten ons in voor kinderen, gezinnen, vrouwen en mannen die in een situatie zitten die schadelijk is of was. Er is bijvoorbeeld sprake van huiselijk geweld, kindermishandling, bedreiging, eer gerelateerd geweld, seksueel misbruik, complexe scheidingen of mensenhandel. Een specifieke doelgroep die wij begeleiden zijn ook de jonge minderjarige vluchtelingen. Het is diverse groep dus. Vaak is er sprake van complex trauma waardoor het opbouwen van een vertrouwensband vraagt om zorgvuldigheid, doorzettingsvermogen en begrip. Tijdens deze carrièredag kom je nog meer te weten over de verschillende doelgroepen die wij bieden.

Hoe doe
je dat?

Bij de carrièredag krijg je in één dagdeel te horen hoe wij te werk gaan binnen Sterk Huis. Op een interactieve manier maak je kennis met wie wij zijn als werkgever. Ook krijg je door middel van verschillende activiteiten meer inzicht in het werken binnen Sterk Huis. De dag is gericht voor functies in de hulpverlening binnen Sterk Huis, zoals functies op 24/7 locaties, groepwerker en ambulante functies, zowel binnen de jeugdzorg als de veilige opvang. Je meldt jezelf aan via een aanmeldformulier met een CV. Op basis daarvan worden ongeveer 20 kandidaten geselecteerd die uitgenodigd worden op de carrièredag van Sterk Huis!

Waarom werken bij
Sterk Huis?

Sterk Huis zorgt voor een veilig en zelfstandig leven voor iedereen die hulp nodig heeft, daar zetten we ons koste wat kost voor in. We zijn een tegendraadse, soms wat rebelse organisatie met een stevige visie. We geloven in kennis en ervaring. Onze Steeds Sterker Academie biedt ondersteuning om continu te blijven leren, ontwikkelen en innoveren. Sterk Huis is een platte organisatie met sterke teams. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld door inhoudelijk bij te dragen aan onze missie om te innoveren in het sociale domein. Als echte SterkHouder pak je natuurlijk je kans om je verder te ontwikkelen.

"
Het liefst woon ik gewoon bij mijn moeder, maar ik weet dat dat niet kan. Gelukkig heb ik een goede band met mijn hulpverlener. Dat is echt een tof mens."
- Elias, 15 jaar

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Hoe jouw werkdag eruitziet, verschilt per functie. Wel kunnen we vertellen hoe de carrièredag eruitziet. Het programma voor de carrièredag start vrijdagmiddag om 13.00 uur. In Teteringen wordt de dag op 31 maart 2023 georganiseerd en in Goirle op 14 april.

Het programma ziet er als volgt uit: Ontvangst en introductie over Sterk Huis door een clustermanager. Hierna volgt een rondleiding over het terrein, stellingen ter discussie over de doelgroepen binnen Sterk Huis en we sluiten af met een netwerkborrel.

Wat verwachten wij van je?

Je hebt al de nodige ervaring in jouw vakgebied of je hebt interesse om deze ervaring op te gaan en wilt graag meer informatie over Sterk Huis als werkgever. Je hebt mogelijk al eerder getwijfeld om te solliciteren, maar wil net iets meer inzicht in Sterk Huis als werkgever en in de werkwijzen die wij hanteren.
Verder heb je:

Een afgeronde sociale pedagogische of psychiatrisch verpleegkundige opleiding. Of je hebt voornemens de opleiding te gaan volgen.
Ervaring met een doelgroep binnen Sterk Huis is een pré.
SKJ registratie is een pré.

#STERKHOUDER

Wat hebben we te bieden?

  • Een interessant en interactief programma, waar je meer inzicht krijgt in het werken bij Sterk Huis.
  • De mogelijkheid om direct in gesprek te gaan over werken binnen Sterk Huis.

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met HR Adviseur Nathalie Huppertz via 06 57 81 40 65 of nathaliehuppertz@sterkhuis.nl. De uiterlijke termijn om te reageren is voor Teteringen 24 maart 2023 en voor Goirle 6 april 2023. We hebben maximaal 20 plekken vrij.

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Aarzel niet om contact op te nemen, ook als deze vacature toch niet helemaal aansluit bij wat je zoekt. We hebben regelmatig nieuwe vacatures en zijn altijd op zoek naar gemotiveerde SterkHouders!
Geen vacature missen? Meld je hieronder aan voor de Job Alert.