Wil jij deelnemen aan onze
Carrière Dag Sterk Huis?
Carrière Dag Sterk Huis
Bespreekbaar
Midden-Brabant
Niet van Toepassing
Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
MBO/ HBO
Kennis van hulpverleningsmethoden
Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

BEN JIJ EEN STERKHOUDER?

Bij Sterk Huis zetten we ons met toewijding in omdat we houden van ons vak. We zijn Sterk-Houders. We omarmen de hulpvraag en laten niet meer los. We gaan voor eersteklas zorg op basis van hoogwaardige kennis en ervaring. Vind je dat een te grote verantwoordelijkheid? Of ben je een SterkHouder?

Voor wie
doe je het?

Wij zijn een organisatie in de regio Tilburg en Breda. Wij zetten ons in voor kinderen, gezinnen, vrouwen en mannen die in een situatie zitten die schadelijk is of was. Er is bijvoorbeeld sprake van huiselijk geweld, kindermishandling, bedreiging, eer gerelateerd geweld, seksueel misbruik, complexe scheidingen of mensenhandel. Een diverse groep dus. Vaak is er sprake van complex trauma waardoor het opbouwen van een vertrouwensband vraagt om zorgvuldigheid, doorzettingsvermogen en begrip.

Hoe doe
je dat?

Een dagdeel waar jij als potentiële nieuwe medewerker een inkijk krijgt binnen Sterk Huis. Op een interactieve manier maak je kennis met wie wij zijn als werkgever. Ook krijg je door middel van verschillende activiteiten meer inzicht in het werken binnen Sterk Huis.De dag is gericht voor functies in de hulpverlening binnen Sterk Huis, zoals functies op 24/7 locaties en ambulante functies. Je meldt jezelf aan via een aanmeldformulier met een CV. Op basis daarvan worden ongeveer 20 kandidaten geselecteerd die uitgenodigd worden op de Inhousedag van Sterk Huis! De carrière dag is twee keer per jaar. In het najaar in Goirle en in het Voorjaar in Teteringen.

Waarom werken bij
Sterk Huis?

Sterk Huis zorgt voor een veilig en zelfstandig leven voor iedereen die hulp nodig heeft, daar zetten we ons koste wat kost voor in. We zijn een tegendraadse, soms wat rebelse organisatie met een stevige visie. We geloven in kennis en ervaring. Onze Steeds Sterker Academie biedt ondersteuning om continu te blijven leren, ontwikkelen en innoveren. Sterk Huis is een platte organisatie met sterke teams. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld door inhoudelijk bij te dragen aan onze missie om te innoveren in het sociale domein. Als echte SterkHouder pak je natuurlijk je kans om je verder te ontwikkelen.

"
Ik zat thuis soms met mijn handen in het haar. Mijn kinderen maakten zo veel ruzie. Gelukkig was daar Karlijn. Haar tips zijn goud."
- Feline 15 jaar

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Het programma voor de carrière dag start vrijdagmiddag 4 november om 13.00 uur. Het programma ziet er als volgt uit:

Ontvangst en introductie over Sterk Huis door een clustermanager.

Rondleiding over het terrein bij de behandelgroepen, veilige opvang en kantoor.

Stellingen ter discussie over doelgroepen binnen Sterk Huis.

Uitwerken van een casus via de Slapende Honden methodiek.WAT VERWACHTEN WE VAN JE?Je hebt de nodige ervaring in jouw vakgebied en wilt graag meer informatie over Sterk Huis als werkgever. Je hebt mogelijk al eerder getwijfeld om te solliciteren, maar wil net iets meer inzicht in Sterk Huis als werkgever en in de werkwijzen die wij hanteren.Verder heb je:

Een afgeronde sociale (ped)agogische of psychiatrisch verpleegkundige opleiding.

Ervaring met een doelgroep binnen Sterk Huis is een pré.

SKJ registratie is een pré.

Wat verwachten wij van je?

#STERKHOUDER

Wat hebben we te bieden?

  • Een interessant en interactief programma, waar je meer inzicht krijgt in het werken bij Sterk Huis.
  • De mogelijkheid om direct in gesprek te gaan over werken binnen Sterk Huis.

Wil je meer informatie over  deze functie, neem dan contact op met HR Adviseur Nathalie Huppertz via pz@sterkhuis.nl. De uiterlijke termijn om te reageren is 23 oktober 2022. We hebben maximaal 20 plekken vrij.

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Aarzel niet om contact op te nemen, ook als deze vacature toch niet helemaal aansluit bij wat je zoekt. We hebben regelmatig nieuwe vacatures en zijn altijd op zoek naar gemotiveerde SterkHouders!