Ben jij onze nieuwe
Beveiliger?
Beveiliger
32-36 uur
Midden-Brabant
Max. € 2.959,30
3-5 jaar relevante werkervaring
MBO 2 beveiligingsmedewerker
Bedrijfshulpverlener certificaat is een pré
Kennis van- en ervaring met onze doelgroep is een pré
Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

BEN JIJ EEN STERKHOUDER?

Bij Sterk Huis zetten we ons met toewijding in omdat we houden van ons vak. We zijn Sterk-Houders. We omarmen de hulpvraag en laten niet meer los. We gaan voor eersteklas zorg op basis van hoogwaardige kennis en ervaring. Vind je dat een te grote verantwoordelijkheid? Of ben je een SterkHouder?

Voor wie
doe je het?

Je zet jezelf in voor iedereen binnen Sterk Huis. Dit geldt zowel voor collega’s als voor onze cliënten. Dit zijn kinderen, gezinnen, vrouwen en mannen die in een situatie zitten die schadelijk is of was. Er is bijvoorbeeld sprake van huiselijk geweld, kindermishandling, bedreiging, eer gerelateerd geweld, seksueel misbruik, complexe scheidingen of mensenhandel.

Hoe doe
je dat?

Je bent samen met je directe collega’s verantwoordelijk voor de veiligheid van onze cliënten, bezoekers en medewerkers. Tijdens een crisis, schiet je jouw pedagogische collega’s te hulp. Je bent alert op afwijkingen en onderneemt actie waar nodig. Daarnaast ben je het visitekaartje van Sterk Huis en kan het voorkomen dat je mensen ontvangt, koffie en thee verzorgt of de telefoon aanneemt.

Waarom werken bij
Sterk Huis?

Sterk Huis zorgt voor een veilig en zelfstandig leven voor iedereen die hulp nodig heeft, daar zetten we ons koste wat kost voor in. We zijn een tegendraadse, soms wat rebelse organisatie met een stevige visie. We geloven in kennis en ervaring. Onze Steeds Sterker Academie biedt ondersteuning om continu te blijven leren, ontwikkelen en innoveren. Sterk Huis is een platte organisatie met sterke teams. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld door inhoudelijk bij te dragen aan onze missie om te innoveren in het sociale domein. Als echte SterkHouder pak je natuurlijk je kans om je verder te ontwikkelen.

"
Laatst hadden we bij Sterk Huis een The Voice avond. Dat was echt heel erg leuk. De leiding deden gekke dansjes. Het was de leukste middag bij Sterk Huis."
- Shannon 9 jaar

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw werkdag start wisselend om 06.45, 14.45 of 22.45 uur met een kwartier dienstoverdracht met je collega. Tijdens de dagdienst loop je een openingsronde zowel binnen het gebouw als op het terrein, ben je samen met de receptioniste verantwoordelijk voor telefoonbehandeling, ontvangen bezoek en het bewaken van de veiligheid van cliënten, personeel en bezoekers.

Je bent BHV-er en onderneemt actie bij brandmeldingen en andere BHV gerelateerde situaties. Tevens loop je een aantal malen een ronde over het terrein, bent alert op afwijkende situaties en onderneemt actie indien nodig. Je onderhoudt contact met de diverse buitengroepen.  Je houdt mail bij, maakt toegangspassen, uitgifte piepers, geeft sleutels uit en neemt ze in en registreert dit nauwkeurig evenals bezoek. Daarnaast houdt je via camera’s toezicht, kortom je dagdienst vliegt voorbij.

Tijdens een avonddienst werk je tot 17.00 uur samen met de receptioniste. Daarna werk je zelfstandig. Je loopt een brand- sluitronde, houdt toezicht op terrein en binnen het pand, loopt rondes over het terrein, verleent toegang aan cliënten, bezoek en deelnemers aan cursussen die regelmatig in de avond plaatsvinden. Daarnaast verwerk je de mail en voert taken uit die ook tijdens dagdienst voorkomen.

De nachtdienst bestaat voornamelijk uit het toezicht houden via camera’s, lopen van rondes over het terrein, signaleren van afwijkingen en actie ondernemen indien nodig.

Wat verwachten wij van je?

Van nature ben je een observator en kom je rustig en overtuigend over. Je hebt een representatief voorkomen en bent communicatief- en sociaal vaardig. Je houdt je hoofd koel bij crisissituaties en weet snel en adequaat te handelen. Je hebt gastvrijheid en veiligheid hoog in het vaandel staan. Als ambassadeur van Sterk Huis draag je helder uit waar Sterk Huis voor staat.

Een afgeronde MBO opleiding Beveiligingsmedewerker niveau 2.
Opgeleid tot bedrijfshulpverlener is een pré.
Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in de beveiligingsbranche.
Kennis van- en ervaring met onze doelgroep is een pré.
Bereidheid om 24/7 actieve diensten te werken.

#STERKHOUDER

Wat hebben we te bieden?

  • De functie beveiligingsmedewerker in schaal 5, met salaris tussen € 2.092,60 en € 2.959,30 o.b.v. 36 uur per week, conform CAO-Jeugdzorg.
  • 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en overige goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wil je meer informatie over  deze functie, neem dan contact op met teamcoördinator Receptie en beveiliging Lisette Groenhout, via 06 43 82 82 05 of lisettegroenhout@sterkhuis.nl. De vacature sluit op 21 augustus 2022.

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Aarzel niet om contact op te nemen, ook als deze vacature toch niet helemaal aansluit bij wat je zoekt. We hebben regelmatig nieuwe vacatures en zijn altijd op zoek naar gemotiveerde SterkHouders!