Ambulant Jeugd- en gezinsprofessional B Spoedhulp

28-32 uur │ HBO │Goirle – West – Brabant │ Sterk Huis

 

Wat ga je doen?

Het team Spoedhulp biedt crisishulpverlening vanuit Sterk Huis. Zij krijgen een doorverwijzing vanuit het Crisis Interventie Team Hart van Brabant (CIT HvB) of Spoedeisende Hulp (SEZ). Binnen een periode van 4 weken wordt crisishulpverlening geboden dat erop gericht is dat de cliënten (0 – 18 jaar) binnen het systeem geholpen kunnen worden. Je maakt hierbij gebruik van de mogelijkheden vanuit het professionele- en persoonlijke netwerk van de cliënt en haar systeem.

 

Waar ga je aan de slag?

Je gaat werken vanuit team Spoedhulp gepositioneerd binnen cluster 1. Deze vacature is specifiek gericht op de werkgebied West-Brabant. Vanuit het team bedien je deze regio voor vragen met betrekking tot spoedhulp. Je werkt nauw samen met het SEZ en werkt overstijgend met organisaties die kennis en expertise hebben op het gebied van psychiatrie en LVB.

 

Wat verwachten wij van je?

Dat je een bevlogen collega bent waarbij hart en hoofd onlosmakelijk verbonden zijn met het werken met cliënten met een complexe problematiek. Je hebt:

 • Een afgeronde sociale (PED) agogische opleiding op HBO niveau;
 • Een SKJ registratie;
 • Minimaal 5 jaar ervaring met de doelgroep;
 • Kennis van en inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen en problematiek, sociale systemen, hulpaanbod en hulpverleningsmethodieken.
 • Je kunt snel schakelen en kunt tussen organisaties onderling bemiddelen;
 • Je hebt een groot netwerk in de regio West-Brabant.

Je hebt het talent om cliënten te motiveren en te stimuleren. Je houdt het hoofd koel bij crisissituaties en weet hoe hierin te interveniëren. We zoeken iemand die organisatorisch en communicatief sterk is en een brug weet te slaan tussen professionals van andere disciplines en organisaties. Als ambassadeur van Sterk Huis draag je helder uit waar Sterk Huis voor staat.

 

Wat wij je bieden?
 • Een zelfstandige functie in een professionele en dynamische werkomgeving.
 • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door structurele werkbegeleiding, intervisie en opleiding.
 • Schaal 9, min. € 2503,43 en max. € 3739,– o.b.v. 36 uur per week, conform CAO-Jeugdzorg.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een eigen SKJ geaccrediteerd opleidingsaanbod.

 

Informatie en reageren?

Wil je meer informatie over  deze functie, neem dan contact op met Judith Martens (Clustermanager), 06- 43145525 of judithmartens@sterkhuis.nl of Monika van der Weel (gedragswetenschapper spoedhulp, 06 58791776 of monikavanderweel@sterkhuis.nl.

Wil je reageren, stuur dan uiterlijk zondag 23 augustus 2020 een mail, voorzien van een motivatiebrief en CV, naar sollicitatie@sterkhuis.nl o.v.v. van vacaturenummer 2020-46 B.

Interne kandidaten kunnen reageren naar pz@sterkhuis.nl o.v.v. vacaturenummer 2020-46 B.

De gesprekken vinden plaats op woensdag 26 augustus tussen 12.00 – 15.00 uur.