Ambulant hulpverlener Geweld in afhankelijkheid

28-36 uur │ HBO │Goirle │ Sterk Huis

Wat ga je doen?

Samen met het gezin/systeem stel je een multidisciplinair plan van aanpak op. Daarin worden concrete (behandel)doelen en acties geformuleerd. Je ondersteunt het gezin bij de uitvoering van het plan van aanpak,  zodat de afgesproken doelen worden gerealiseerd. Je maakt hierbij gebruik van interventies en methoden uit diverse disciplines.

Waar ga je aan de slag?

Je komt terecht in een werkomgeving waar dag en nacht veilige opvang wordt geboden aan vrouwen, mannen en hun kinderen. De cliënten hebben te maken met geweld in afhankelijkheid, complex ouderschap en/of eer gerelateerd geweld. Naast de veilige opvang en behandeling op de afdeling waar de cliënten verblijven wordt binnen de 24-uurs zorg een ambulant hulpverlener gekoppeld aan ieder systeem. De werkzaamheden richten zich op het in kaart brengen en vergroten van de veiligheid, zowel de fysieke als de ontwikkelveiligheid, in samenwerking met het systeem, verschillende disciplines, ketenpartners en verwijzers. Als ambulant jeugd- en gezinsprofessional begeleid je de cliënt daarnaast op alle leefgebieden en ondersteunt bij het aanvragen van de benodigde (her)beschikking zodat de cliënten de juiste zorg zullen ontvangen.

Wat verwachten wij van je?

Dat je een bevlogen collega bent waarbij hart en hoofd onlosmakelijk verbonden zijn met het werken met cliënten met een complexe problematiek. Je hebt:

  • een afgeronde sociale (PED) agogische opleiding op HBO niveau;
  • een SKJ registratie;
  • minimaal 3 jaar ervaring met de doelgroep;
  • kennis van en inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen en problematiek, sociale systemen, hulpaanbod en hulpverleningsmethodieken.

Je hebt het talent om cliënten te motiveren en te stimuleren. Je houdt het hoofd koel bij crisissituaties en weet hoe hierin te interveniëren. We zoeken iemand die organisatorisch en communicatief sterk is en een brug weet te slaan tussen professionals van andere disciplines en organisaties. Als ambassadeur van Sterk Huis draag je helder uit waar Sterk Huis voor staat.

Wat hebben wij voor jou in ons huis?

  • Een zelfstandige functie in een professionele en dynamische werkomgeving.
  • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door structurele werkbegeleiding, intervisie en opleiding.
  • Schaal 9, min. € 2603,56 en max. € 3888,56 o.b.v. 36 uur per week, conform CAO-Jeugdzorg.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een eigen SKJ geaccrediteerd opleidingsaanbod.

Kom jij ons versterken?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Anne Duis, teamcoördinator, 06-43788288.

Wil je reageren, stuur dan uiterlijk 6 juni 2021 een mail, voorzien van een motivatiebrief en CV, naar sollicitatie@sterkhuis.nl o.v.v. van vacaturenummer 2021-40.

Deze vacature is gelijktijdig voor in- en externe kandidaten open gesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten  voorrang. Bij gelijke geschiktheid van de kandidaten geven wij de voorkeur aan een kandidaat met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.