Administratief medewerker personeels- en salarisadministratie

sterkhuis-vacature_5
 • Personeelsadministratie (20 uur) en
 • Salarisadministratie (16 uur)

36 uur │  MBO │Goirle │ Sterk Huis

Wat ga je doen?

Als administratief Medewerker Personeels- en / of  Salarisadministratie ben jij een belangrijke medewerker in onze organisatie. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van en informatie verstrekken over rechtspositionele regelingen, verwerken en controleren van personele mutaties en alle overige voorkomende taken nodig voor het voeren van een correcte personeels- en salarisadministratie. Gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat de clusters en stafafdelingen worden ontzorgd.

Waar ga je aan de slag?

Voor 20 uur per week werk je op de backoffice P&O en / of voor de overige 16 uur ben je aan de slag op de salarisadministratie. Beide teams zijn kleinschalig georganiseerd. Het team P&O bestaat uit 6 medewerkers en in het team salarisadministratie werk je samen met twee collega’s.

Onze voorkeur heeft deze 2 functies te combineren in 1 functie van 36 uur. Mocht je echter enthousiast zijn over een van deze twee vacatures en geen mogelijkheid of wens hebben deze te combineren, dan kunt u in uw sollicitatie aangeven waar uw voorkeur ligt:

 1. 36 uur gecombineerde functie (voorkeur vanuit Sterk Huis)
 2. 16 uur salarisadministratie
 3. 20 uur personeelsadministratie

Wat verwachten wij van je?

Je komt het beste tot je recht in een dynamische werkomgeving. Je bent de schakel tussen P&O en de Salarisadministratie. Je hebt een goed cijfermatig inzicht en bent je bewust van het effect van je handelingen voor de organisatie. Je kan je goed mondeling en schriftelijk uitdrukken, bijvoorbeeld met betrekking tot voor het informeren van medewerkers en sollicitanten en het verzorgen van correspondentie en je hebt geen afwachtende houding. Een van je kernkwaliteiten is accuratesse en kun je de juiste prioriteiten te stellen.  Daarbij ga je integer om met betrekking tot personeels- en salarisgegevens en je bent stressbestendig in verband met de werkzaamheden die onder tijdsdruk staan en waarbij verstoring een rol kan spelen. Als ambassadeur van Sterk Huis draag je helder uit waar Sterk Huis voor staat. Verder heb je:

 • Een op de functie afgestemde beroepsopleiding op MBO-niveau 4.
 • Bij voorkeur een Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL).
 • Kennis van de systemen Beaufort en Youforce is een pré.
 • Minimaal 2 jaar ervaring met werkprocessen binnen een personeels- en salarisadministratie.
 • Dienstverlenende en klantgerichte instelling.

Wat wij je bieden?

 • Een afwisselende functie in een professionele en dynamische werkomgeving.
 • Schaal 6, min. € 2.136,07 en max. € 3.036,87 o.b.v. 36 uur per week, conform CAO-Jeugdzorg.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en reageren?

Wil je meer informatie over  deze functie, neem dan contact op met Stephanie Schröder, Manager Finance, 06-43826613 of Patrick Hageman, Manager P&O, 06-43828331.

Wil je reageren, stuur dan uiterlijk 24  oktober 2021 een mail, voorzien van een motivatiebrief en CV, naar sollicitatie@sterkhuis.nl o.v.v. vacaturenummer 2021-73.

Deze vacature is gelijktijdig voor in- en externe kandidaten open gesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten  voorrang. Bij gelijke geschiktheid van de kandidaten geven wij de voorkeur aan een kandidaat met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.